domingo, 22 de mayo de 2011

KOH PHI PHI – BANGKOK

El viaje de vuelta a la capi ha sido un poco dura, primero dos horas de boat, y después 12 horas de bus interminables, no era nada confortable! A las 4:30 a.m. he llegado a Kao Sand, he ido directa a Bella Bella Guest House y por suerte tenían mi habitación!! La misma que la última vez! Me he ido a dormir hasta las 10.00 de la mañana que he ido al MBK para comprar un cable para unos altavoces que me regaló Jose!! Como me ha costadoooooooo!!! Y luego resulta que el dichoso cablecito lo tenían en Kao Sand!! Y yo he ido a la otra punta de la ciudad!! Mammaaaaaa!! Miaaa!!
Por la tarde siestecilla para recuperarme y un poco de shopping por Kao Sand, que por cierto he visto a una tailandesa cabreada chillándole a dos extranjeros con un cuchillo carnicero en las manos amenazándolos! Creo que en Kao Sand se junta la cream de la cream de cada país. Y a cenar temprano que me tengo que levantar a las 2.30 a.m. para coger el vuelo para Bali.
Mientras cenaba me he puesto a mirar las carreras de Formula 1, y pensaba… donde deben de correr esta semana, estoy un poco desconectada y en segundos veo la curva con un fondo rojo y con letras blancas que pone “Catalunya”, uau!! Pero si esta semana corren en casa! Me he emocionado mucho! Casi lloro!! Jajajaa…. Imaginaros si estaba despistada que cuando la chica me ha traído el plato con la baguette no me había dado cuenta que había una cucaracha caminando tranquilamente por el plato! En seguida me lo han cambiado! Que majos que son estos tailandeses!

3 comentarios:

  1. como es que no has querido provar tan alto manjar, cada día no te encuentras con tan suculento plato¡ hay perdona no me acordaba que casi eres vegetariana.¡ mala suerte!
    papas

    ResponderEliminar
  2. siii, si hagues menjat carn... potser m-hagues animat.. :)

    ResponderEliminar
  3. Hola aventurera. Ja m’han fet arribar a les meves orelles que te’n tornes a Bali perquè encara et vas deixar d’inspeccionar alguns racons i que tornes per veure’ls i per saber si són tant interessants com tu creus que han de ser. Jo sempre he pensat que quan ja has visitat un lloc, sempre és més de lo mateix, ara bé, hi ha la possibilitat de trobar petits detalls que no havies vist i que siguin aquests detalls lo que facin que llavors t’agradi més, si és així ja no hi puc fer res. Però pensa una cosa Gemma, que els detalls poden ser molt macos però és molt important el global de l’illa i normalment les coses les valores amb un conjunt no perquè t’agradin determinades coses només, per això m’agradaria que pensessis bé si val la pena conèixer més l’illa o seguir amb el teu somni. M’agradaria que aquest sol tant potent que fa a l’illa, no t’enlluernés i no et deixés veure bé la realitat, i a més saps millor que ningú que no sempre fa bon temps, i quan el cel està fosc, el temps és molt dolent i no és com un ho vol, és llavors quan més penses amb els teus, amb la gent que realment t’estima i que vol que siguis feliç. Ser que no t’equivocaràs perquè ets molt intel•ligent i quan tornis a l’illa, un cop descobreixis lo que vas a veure i que et vas deixar d’inspeccionar, t’adonaràs si és millor per tu seguir a l’illa o tornar al camí que has deixat enrera i poder continuar amb aquest viatge tant impressionant que estàs fent. Ser que m’entens de tot la mar de bé i no fa falta dir-te res més, tant sols que et falta poc més de 2 mesos per tornar i que espero veure’t per fer-te una abraçada molt gran. Molts petons d’una persona que vol lo millor per tu.

    ResponderEliminar